Birgen en Quinn trokken naar Solingen (D)

Birgen en Quinn trokken met hun sabel naar Solingen. Ze hebben daar het beste van zichzelf gegeven. In hun voorronde behaalden ze beiden 2 overwinningen. Birgen kwam bij de rechtstreekse uitschakeling uit tegen Goliasch David. Het werd een spannende strijd. Uiteindelijk verloor Birgen nipt de strijd met 10/9. Hiermee behaalde hij een knappe 5de plaats. Quinn, die na de voorronde op de derde plaats stond, won zijn eerste rechtstreekse uitschakeling tegen de Nederlander Butin Bik Nathan met 10/4. Daarna verloor hij tegen de Duitser Pelz Jarnu met 10/5. Uiteindelijk strandde Quinn op de derde plaats. Goed geschermd jongens en weer een ervaring rijker.

Nationaal circuit Roubaix

Na het schermen van een goede voorronde staat Pieter als 31ste geklasseerd. In de tableau 128 kwam hij uit tegen de Fansman Fardoux. Pieter won de wedstrijd met gemak, 15/7. De Fransman Annic was net te sterk in de T64. Pieter verloor de match met 15/12. Hierdoor eindigde hij op de 40ste plaats.

BK U20 te Ronse

Super zondag, goud voor Jolien Corteyn en Arne De Ridder, zilver voor Saartje Corteyn en Maël Prossé. Ook de andere Klauwaerts behaalden mooie prestaties, Arthur Baetens 10e, Jasper Van Dyck 13en Arno Van Breuseghem 15e! Dikke proficiat aan iedereen.

Panathlon

COPYRIGHT 2016  SCHERMGILDE DE KLAUWAERTS

  • Facebook - Black Circle