www.klauwaerts.be zit in het nieuw!


Schermgilde de Klauwaerts lanceert vandaag haar nieuwe website en is zeer verheugd om deze in primeur met u te delen! De lay-out en navigatie zijn zo opgezet dat u als bezoeker op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kan navigeren en nog beter geïnformeerd wordt. Verder is de interactiviteit vergroot door de toevoeging van o.a. de ‘Nieuws’ flash op de homepage. Dit alles in een fris en hedendaags design, uiteraard in de nieuwe huisstijl van de Klauwaerts.

Veel plezier met ‘site-seeing’ en reserveer alvast 19,20 en 21 februari 2016 voor ‘SGK Ladies Worldcup’!

Schermgilde de Klauwaerts lanceert vandaag haar nieuwe website en is zeer verheugd om deze in primeur met u te delen! De lay-out en navigatie zijn zo opgezet dat u als bezoeker op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kan navigeren en nog beter geïnformeerd wordt. Verder is de interactiviteit vergroot door de toevoeging van o.a. de ‘Nieuws’ flash op de homepage. Dit alles in een fris en hedendaags design, uiteraard in de nieuwe huisstijl van de Klauwaerts.

Veel plezier met ‘site-seeing’ en reserveer alvast 19,20 en 21 februari 2016 voor ‘SGK Ladies Worldcup’!

21 keer bekeken
Panathlon

COPYRIGHT 2016  SCHERMGILDE DE KLAUWAERTS

  • Facebook - Black Circle