Birgen en Quinn trokken naar Solingen (D)

Birgen en Quinn trokken met hun sabel naar Solingen. Ze hebben daar het beste van zichzelf gegeven. In hun voorronde behaalden ze beiden 2 overwinningen.

Birgen kwam bij de rechtstreekse uitschakeling uit tegen Goliasch David. Het werd een spannende strijd. Uiteindelijk verloor Birgen nipt de strijd met 10/9. Hiermee behaalde hij een knappe 5de plaats.

Quinn, die na de voorronde op de derde plaats stond, won zijn eerste rechtstreekse uitschakeling tegen de Nederlander Butin Bik Nathan met 10/4. Daarna verloor hij tegen de Duitser Pelz Jarnu met 10/5. Uiteindelijk strandde Quinn op de derde plaats.

Goed geschermd jongens en weer een ervaring rijker.

35 keer bekeken
Panathlon

COPYRIGHT 2016  SCHERMGILDE DE KLAUWAERTS

  • Facebook - Black Circle