www.klauwaerts.be zit in het nieuw!

3 Dec 2015

Schermgilde de Klauwaerts lanceert vandaag haar nieuwe website en is zeer verheugd om deze in primeur met u te delen! De lay-out en navigatie zijn zo opgezet dat u als bezoeker op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kan navigeren en nog beter geïnformeerd wordt. Verder is de interactiviteit vergroot door de toevoeging van o.a. de ‘Nieuws’ flash op de homepage. Dit alles in een fris en hedendaags design, uiteraard in de nieuwe huisstijl van de Klauwaerts.

Veel plezier met ‘site-seeing’ en reserveer alvast 19,20 en 21 februari 2016 voor ‘SGK Ladies Worldcup’!

Schermgilde de Klauwaerts lanceert vandaag haar nieuwe website en is zeer verheugd om deze in primeur met u te delen! De lay-out en navigatie zijn zo opgezet dat u als bezoeker op een overzichtelijke manier door de verschillende pagina’s kan navigeren en nog beter geïnformeerd wordt. Verder is de interactiviteit vergroot door de toevoeging van o.a. de ‘Nieuws’ flash op de homepage. Dit alles in een fris en hedendaags design, uiteraard in de nieuwe huisstijl van de Klauwaerts.

Veel plezier met ‘site-seeing’ en reserveer alvast 19,20 en 21 februari 2016 voor ‘SGK Ladies Worldcup’!

 

Please reload

Recente berichten

27 Jan 2019

Please reload

Archief
Please reload

Please reload

Panathlon

COPYRIGHT 2016  SCHERMGILDE DE KLAUWAERTS

  • Facebook - Black Circle