top of page
Recente berichten

De Kentener Krokodil was een Belgisch succes.

Tijdens deze editie waren er 5 gouden plaatsen bij de jongens te behalen , 3 waren weggelegd voor de belgen, waaronder 2 voor de Klauwaerts( Nand en Art) en 1 voor Parcival( Gijs). Nand startte zijn wedstrijd door onmiddellijk elke wedstrijd van zijn 1ste poule te winnen. Tijdens de uitschakeling liet hij zich ook niet overweldigen door het Duits geweld, en won overtuigend al zijn uitschakelingen! Zo plaatste hij zich moeiteloos voor de finale, en won die met 10-3 van zijn goeie Duitse vriend Marc. Zowel Birgen als Quinn waren goed wakker en op dreef. In de poules behaalden ze elk 3 overwinningen. Hierdoor werd Birgen vrijgesteld en Quinn bevestigde zijn kunnen door in de uitschakeling zijn tegenstander met 10-1 te wippen. Beiden sneuvelden uiteindelijk in T8, en keren naar huis met heel veel ervaring voor hun eerste BK van volgende week. Onze “ukkepuk” Art begon ook ijzersterk en won zijn volledige poule. Na zijn vrijstelling wipte hij zijn tegenstrever met 10-5 uit T8, en zette hij met goeie moed door de halve-finale te winnen met 10-1 en vervolgens zijn finaleplaats te bevestigen met 10-5!

U13 Jongens Nand PROSSÉ: 1/20

U12 Jongens

Birgen DANNEELS: 5/12

Quinn VERCAMMEN: 6/12

U10 Jongens Art PROSSÉ: 1/9

Archief
bottom of page