Recente berichten

Wat een weekend !

BK pupil: Deze leeftijdscategorie werd vertegenwoordigd door Quinn, Birgen, Sofya en Janne. Quinn schermde heel gedreven en won zijn volledige 2 poules. Birgen verloor maar 1 wedstrijd tijdens beide poules. In de finale-poule, waarin de 6 besten het tegen elkaar opnamen, schermde Quinn 2 V’s waardoor hij net een podium plaats miste. Met de 3 V’s bracht Birgen de bronzen plak mee naar huis. Onze meisjes pupillen werden bij de miniemen gezet. Sofya heeft heel dapper geschermd en belandde op 6e plaats. Onze debutante Janne weerde zich goed, en schakelde haar tegenstander DE MAERE E. uit met 15-14. In de halve finale moest ze de duimen leggen voor DELTOUR A. en keer ze naar huis met een bronzen medaille. BK miniem: Met maar 8 tegentreffers in 2 poules , ging Nand de eliminatie ronde in. Door 15/0, 15/0 en 15/6 zijn tegenstanders uit te schakelen, bevestigde hij opnieuw zijn 1ste plaats in de ranking. Uiteindelijk komt hij in de finale uit tegen zijn topsportmaatje Gijs, de spannendste wedstrijd van de dag! Ze waren aan elkaar gewaagd! Nand won met 15-14 en verlengde hiermee zijn Belgische kampioenstitel!

Coach Arthur mocht op zijn eerste BK meteen terugblikken op een geslaagde dag! Reposta Cup in Bucharest: Hier traden 3 Klauwaerts op bij de jongens: Jasper, Maël en Arne. Jasper was in topvorm dit weekend, en werd