top of page
Recente berichten

Klauwaerts, voorwaarts!

Circuit National U17-Embourg Aan de start kwamen Nand, onze eerstejaars miniem en Jasper, onze tweedejaars cadet in actie. Beiden schermden ze een uitstekende 1ste poule, met Nand als 3de en Jasper als 4de in het poule klassement. Nand laat 2 V’s liggen in zijn 2de poule, terwijl Jasper het eindklassement in gaat als nr 3 met zijn 4V’s. Beiden werden vrijgesteld van de 1ste uitschakeling. In T8 kwam Jasper ten val en verstuikte hiermee zijn pols. Mentaal bleef hij sterk en zet hierna nog 4 opeenvolgende treffers, maar helaas verloor hij net 12-15 van Albertini uit Thionville. Nand trof G. Vannieuwenborgh(Parcival) in T8 en won met 15-10. Helaas heeft hij ervaring tekort om op te boksen tegen de laatstejaars cadet A. Poizat( Le Sabre Noir) en verloor met 5-15.

Universitair Kampioenschap

Voor onze Arthur, was het niet alleen een geslaagde dag als coach, maar ook behaalde hij zelf brons op het Universitair Kampioenschap sabel.

Iria kwam weer overtuigend ten tonele, en haalde onmiddellijk bij de dames de zilvere plak binnen. Dikke proficiat allen!

Nand PROSSÉ 3/13 Jasper VAN DYCK 5/13

foto: Cercle Escrime Embourg

foto: Cercle Escrime Embourg

Archief
bottom of page